item1a1a
bannerSUCCES
item3a1
welkom
Auteur
Bestellen
voorwoord
JANFLAMEND
DESUCCESTAPES3Dschaduw

In dit tijdsgewricht van kommer en kwel, van eindeloos lijkende financiële crisissen, waar ondernemers met de nek aangekeken worden, leek het ons een goed idee om een frisse en onbevangen blik te werpen op dat rare verschijnsel dat succes is. Niet alleen het succes van geslaagde entrepreneurs, maar evenzeer het welslagen van creatieve, artistieke, culinaire en maatschappelijke initiatieven.

 

Wat maakt mensen die iets ondernemen succesvol? We hebben die vraag aan een aantal heel uiteenlopende mensen gesteld: de industrieel die ontwikkelings-medewerker werd (Luc Bonte), de ontwikkelaar van duurzaam toerisme (Bob Elsen), de seriële it-investeerder (Bruno Denys), de ge-fortuneerde zakenman (Fernand Huts), de creatieve keukenpieten (Gert De Mangeleer en Joachim Boudens), de baas van het katholieke onderwijs (Mieke Van Hecke), de getalenteerde duizendpoot (Michel De Coster), de gedreven gezonde voedingstante (Grete Remen), de mannen die een mensenkaak in metaal kunnen printen (Jonas Van Vaerenbergh en Peter Mercelis), de gedurfde columniste (Els De Pauw), de muzikant met zakeninstinct (Maurice Engelen), de gelauwerde regisseuses (Nathalie Basteyns en Kaat Beels), de volhardende hr consultant (Jamila Ben Azzouz), de exotische fruithandelaars (François en Patrick Maes), de authentieke biermarketeer (Jan Vandenwyngaerden), de alle-uithoeken-van-het-internetverkenner (Andreas Creten), en de spindoctor der spindoctors (Noël Slangen). Allemaal ondernemen ze dingen, en allemaal hebben ze ons iets te vertellen.

 

In De succes tapes lichten al deze mensen een tipje van de sluier over het geheim van ‘succes’. Iedereen die hoopt zijn dromen te realiseren kan er zijn voordeel mee doen...

Vormgeving Intertext Boekproducties

Uitvoering paperback met flappen

Formaat 17 x 22 cm

Omvang 176 blz

ISBN 978 90 77129 34 0

Prijs24,50 (via deze site à €19,95)

Verschijnt 28 november 2013

DE SUCCES TAPES
voorwoord1
bestel
PORTRETTEN4
PORTRETTEN1
voorwoord bestel