item1a1a
Bannermemoires
item3a1
DCoverHeadhuntershadowweb

Mijn naam is Pieter Cornelis Huydevetters, consultant in executive search. PC voor de vrienden. Ik ben 48 jaar. Getrouwd met Monique Delvaux. Vader van Lucas en Clothilde, die allebei geneeskunde studeren. Kunnen ze later een ernstig beroep uitoefenen. Mensen helpen.

 

Dat doe ik eigenlijk ook, mensen helpen. Mensen aan een andere job helpen. Klanten helpen de juiste kandidaat te vinden. Ik doe dat graag. Sommigen noemen dat dus smalend koppensnellen. Ik heb het liever over dienstverlening door middel van persoonlijke contacten. Praten met mensen is mijn belangrijkste bezigheid.

 

Ik ben altijd geïntrigeerd door de beweegredenen van mensen. Als je erachter komt hoe ze denken, weet je ook hoe ze gaan handelen, en hoe je ze kan beïnvloeden. Op een bepaald moment ben ik die gesprekken gaan opschrijven. Om mijn gemoed te luchten. Het werd mij soms te veel. De minder fraaie kanten van de menselijke natuur komen wel eens bovendrijven in het soort gesprekken dat ik moet voeren. Miniatuurtjes van menselijke interactie. Paaien, informeren, hooghartig afwijzen, even laten bezinken, opvrijen, luisteren, overtuigen, weerleggen, conclusies trekken, onderhandelen, blauwtje lopen. Soms van voor af aan herbeginnen.

fragment1a

website by Intertext Boekproducties

bestel
HOME

Vormgeving Intertext Boekproducties

Uitvoering paperback met flappen

Formaat 14 x 22 cm | Omvang 208 blz

Prijs €22,50 - Intekenprijs €17,50

ISBN 978 90 77129 41 8

Verschijnt oktober 2015

Memoires van een headhunter
BUSINESS STORIES | JAN FLAMEND